Atsiliepimai
Aprašymas
Leidinyje pateikiama informacija taikoma ir tarptautinėje praktikoje, ir mūsų šalyje atliekant technologinius įvairių rūšių kepinių skaičiavimus, taip pat projektuojant pagrindinių ir papildomų žaliavų priėmimo bei parengimo gamybai, tešlos ir pusgaminių (įmaišų ir raugų), kepimo ruošinių formavimo, kildymo, kepimo, gatavos produkcijos pakavimo ir laikymo skyrius bei parenkant technologinę įrangą. Atskirame skyriuje aptarti konditerijos įmonių projektavimo ypatumai. Mokomoji knyga pirmiausiai skirta studijuojantiesiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą.
Leidinyje pateikiama informacija taikoma ir tarptautinėje praktikoje, ir mūsų šalyje atliekant technologinius įvairių rūšių kepinių skaičiavimus, taip pat projektuojant pagrindinių ir papildomų žaliavų priėmimo bei parengimo gamybai, tešlos ir pusgaminių (įmaišų ir raugų), kepimo ruošinių formavimo, kildymo, kepimo, gatavos produkcijos pakavimo ir laikymo skyrius bei parenkant technologinę įrangą. Atskirame skyriuje aptarti konditerijos įmonių projektavimo ypatumai. Mokomoji knyga pirmiausiai skirta studijuojantiesiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą.
Atsiliepimai